Новото Ferrari Roma Spider бе представено в пещераМагура“, разположена в красивата

...
Новото Ferrari Roma Spider бе представено в пещераМагура“, разположена в красивата
Коментари Харесай

Представиха новото Ferrari Roma Spider в пещерата Магура

Новото Ferrari Roma Spider бе показано в пещера„ Магура “, ситуирана в красивата пещерна изложба „ Прилепите “ на едноименната пещера.
Прочетете още
Историята на великата италианска марка коли без аналог в целия свят се срещна с легендите на тайнствената пещера, с цел да подчертае неповторимото и ненадминато позициониране на марката в света на супер колите. Новото Ferrari Roma Spider разполага с 3-литров V8 мотор с две турбини и 612 конски сили, написа Auto Bild. Ferrari пресмята, че спортният кабриолет доближава 100 км/ч за 3,6 секунди и 200 км/ч за 9,5 сек. Максималната скорост на суперавтомобила е забележителните 320 км/ч.

Цветът, с който шедьовърът на италианското майсторство бе стартиран в България, се споделя Celeste Trevi, въодушевен от едноименния шадраван Di Trevi в града на съвършеното изкуство Рим. Под звуците на роял и впечатляващо светлинно шоу, изобразено върху спиращите дъха скални формирания, новото Roma Spider се появи пред почетните посетители, поканени на събитието. Рисунките от светлина изобразяваха придвижването на водата, такава каквото може да се види единствено във фонтана на Piazza Di Trevi. Програмата включваше и нежния глас на певицата Алекс Панайотова и живо осъществяване на гайда, съпроводена с национална музика.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР